Tänään tuli ihana SNY-paketti:

1915174.jpg

Laatikon sisältä löytyi ensin Hello Kitty-penaali, kaksi vyyhtiä villalankaa, karkkipussi ja kortti. Kortin sisältä läytyi ohje ihanaan pitsihuiviin ja SNY oli vielä laminoinut minulle neulekaavion, jotta sitä olisi helppo kuljettaa eismerkiksi lompakossa. Tämä paketti olisi jo tällaisenaan ilahduttanut minua kovasti, mutta mitä sieltä penaalista löytyikään?

1915183.jpg

Minitaskulaskin-avaimenperä, mittanauha, neula-chibi eli näppärä putkilo kolmella erikokoisella neulalla, spiraalinmalliset puikkopidikkeet (kieputetaan puikkojen ympärille), hauska kämmenen muotoinen puiccomitta (juuri tässä pohdinkin, että mihin olen mittarini hukannut, tämä on kyllä paljon hienompi) ja sitten tuo kaikkein ihanin! SNY oli itse suunnitellut ja tehnyt minulle ihanan biscornun eli pienen kirjotun saksikoristeen. Olen näitä ihaillut joissakin blogeissa ja nyt sain oman, suuri kiitos!

1915204.jpg

SNY oli tälläkin kertaa tehnyt taas hienon kissa-aiheisen kortin :)

Tuo lanka on Pirtin kehräämön karstalankaa, 100% villaa. SNY ehdotti niitä lapasiksi ja taitaa ne lapasiksi päätyäkin. Tuo karamellivalinta oli myös hyvä, sillä nyt en oikein pysty yskän takia syömään suklaata, kuivattaa vain liikaa kurkkua.

Kiitos vielä kerran, oli niin ihana paketti!