Lauantaina olin ensimmäistä kertaa vaihtamassa ATC-kortteja ja tapasin paljon mukavia ihmisiä. Mukanani oli isosiskoni ja hänen tyttärensä Jamppa. Jamppa osallistui myös korttien vaihtoon ja tekoon.

Vaihtajia oli 14 paikalla, yksi istui vuorollaan "jäähyllä". Yksi ihminen ei päässytkään tulemaan, joten ennen vaihtamista jokainen laittoi koriin yhden kortin. Sitten vain kierrettiin pöydän ympärillä ja jokainen vaihtoi edessä istuvan kanssa korttia, kori kiersi mukana. Välillä jotkut vaihtoivat kaksikin korttia saman ihmisen kanssa.

Kun vaihto oli suoritettu loppuun, meidät jaettiin kolmeen ryhmään. Teimme ryhmässä kortteja eli jokainen aloitti yhden kortin ja seuraavat lisäsivät siihen yhden osan. Tämä oli todella hauskaa, koska ei voinut mitenkään tietää millaisia kortteja syntyy. Tässä vielä kuvat jokaisen kolmen ryhmän tekemistä korteista:

1587141.jpg

1586829.jpg

1586827.jpg

Tältä reissulta tarttui mukaan paljon uusia ideoita ja tulihan sitä hankittua lisää materiaaliakin, olihan mukana kaksi atc-tarvikkeita myyviä nettiliikkeitä pyörittäviä naisiakin, Hetasta ja sammakosta ja Paperikeijusta.