Olin jo eilen illalla kirjoittamassa tänne, mutta modeemimme päätti sitten katkaista yhteistyömme kesken kirjoituksen eikä suostunut enää toimimaan. Arvatkaas vaan, että oliko takuuaika mennyt juuri umpeen?! Eipä siinä auttanut muu kuin ostaa uusi.. No nyt ainakin toimii!

Ja sitten asiaan: joulukalenterit! Olen osallistunut Yahoon Tikut-listalla ja Tilda-foorumissa joulukalenterivaihtoihin. Eilen oli sitten töiden jälkeen iso paketti odottamassa keittiön pöydällä ja myös pakettikortti, jonka kanssa hain toisen ison paketin postista.

2073150.jpg

Kotona odottanut paketti oli tullut Saksasta asti, Tilkut-listan Riitta oli koonnut minulle joulusäkin ja muisti myös kissoja herkuilla. Kalenterissa on ajatuksena, että ainoastaan jouluaaton paketti on numeroitu ja muina päivinä saan itse päättää, minkä avaan. Kiva toteutus! Ja herkuistakin on tykätty, eilen meinasi tulla melkein riitakin.

 

2073151.jpg

Maisuli Tilda-foorumilta oli paketoinut yllätykset ensin tyhjiin vessapaperihylsyihin, jonka jälkeen paketoi Tildamaisiin papereihin. Joulukalenterisäännöissä oli kirjattu, että mukana täytyy olla tietty määrä kangasta, nauhaa, nappeja, papereita. Ja tietysti Tidaa tai Tildamaisia. Osa yllätyksistä on jotain ostettua. Jouluaattona jokainen saa jouluisen vaatetetun Tilda-hahmon. Tykkään myös tästä kalenterista!

Kiitos molemmille, millään en jaksaisi enää odottaa!