Osallistuin kolmeen joulukalenterivaihtoon: Tilda-foorumilla, Yahoon Tilkut-listalla ja Tilkkuystävä-blogissa. Tildakalenterin tekijä selviää vasta jouluaattona, Yahoon kalenterin sain Riitalta Saksasta ja kolmannen kalenterin sain Riitulta, blogi Riitun tilkut.

 

Tilda-kalenteri alkoi jo ensimmäisestä adventista, eli sain muutaman yllätysluukun lisää. Kalenterista löytyi kangasta, nauhaa, tarroja, puisia kukkanappeja, leimasimia, niittejä, piparkakkumuotteja, karkkia, kynttilöitä ja aivan ihana Tilda-maatuska.

 

Riitan kalenterista löytyi kissakankaita, enkelikangasta, paperisia "lyhtyjä", tikkauslankaa, piparkakkutalon muotoinen kynttilä ja "metallisia" koristeita.

 

Riitun kalenterista löytyi kanakangasta, tilkkutyöaiheista kangasta, kassin sangat, nauhoja, karkkia, puinen sydänkoriste ja lapaset. Olen monta päivää ollut mieli maassa, kun lapasvarastoni on tänä syksynä käynyt varsin suppeaksi, kaksi paria ovat kuluneet puhki. Sitten löysinkin joulukalenterista uudet lapaset ja se jos mikä ilahdutti suuresti! Ihanan lämpimät ja pehmeät :)

Kiitos tekijöille, näitä avatessa joulunodotus käy sukkelaan ja mukavia yllätyksiä on monenlaisia löytynyt!