Taas on perinteeksi muodostunut joulukuinen Tallinnanmatka takanapäin. Paljon tuli löytöjä tehtyä ja osaksi saankin kiittää blogia "Kristiinan silmukat", jossa kerrottiin kahdesta lankakaupasta, joissa en ollut aikaisemmin käynytkään. Oli kiva löytää jotain uutta välillä!

 

2129892.jpg

Karnaluksiin on aina päästävä! Tällä kertaa oli aika tiukka aikataulu, mutta ehdin kuitenkin ennen sulkemista ostoksille. Mukaan tarttui bambuiset sukkapuikot kokoa 7.0mm ja 8.0mm, pyöröpuikot paksuudeltaan 9.0mm, pari isoa yo-yo:n-tekolaitetta, kassinsangat, kukkaronsangat, nappeja, apupuikot palmikon neulomiseen ja pari tilkkulehteä.

 

2129896.jpg

Pronksi-kadulta löytyi ennestään tuntematon Pronksi Lôngapood ja Ateljee. Mukaan tarttui ihanan pehmeää lankaa ja Karnaluksista unohtamani 6.0mm bambuiset sukkapuikot.

 

 

2129894.jpg

Kaubamajassa sijaitsevasta Liann Lôngad-kaupasta lähti matkaan vähän isompi kasa lankaa. Merinovillaa, alpakkaa, mohair-sekoitetta ja tweedy-langasta ajattelin tehdä hiuksia Tilda-hahmoille.

 

2129895.jpg

Matkalla hotellille löytyi kiva eläinkauppa ja pitihän sieltä käydä hakemassa vähän tuliaisia ystäville! Herkkuja kissoille ja Leeville ja vielä uusi lelu kissoille.

 

2129898.jpg

Joulutorilta ostin ihanat kissa-sukat ja -taulun!

 

2129897.jpg

Sunnuntaina oli vielä pari tuntia aikaa kierrellä vanhassa kaupungissa. Liukuvärjättyä vironvillaa, kassikirja tilkkutyötekniikalla, karkkia Kalevin kaupasta ja vakio-ostos Helina Tilkistä, tällä kertaa sokerikko.

Tulihan sitä vielä vähän jotain muutakin ostettua, mutta ne menevät lähinnä lahjoiksi. Ihan mukava matka oli ja sää oli paras mahdollinen. rahaa vain meni vähän liikaakin....