Olen muutamassa blogissa huomannut, että tällä hetkellä taitaa olla "in" neuloa itse tiskirätit. Hieman olen kyllä ihmetellyt moista, mutta eilen sain idean parille työttömälle lankakerälle ja päätin sitten minäkin näitä rättejä tehdä.

Ruskeat on tehty Hjerte Garnin Blend bamboosta (70% bambua, 30% puuvillaa) ja oranssi Marks & Kattensin Anemonesta (50% puuvillaa, 50% akryyliä). Käytössä näitä ei vielä ole testattu, mutta muut ovat kehuneet toimivaksi ideaksi. Painoa on näillä 16g, 18g ja 14g.

Näiden lisäksi on vielä valmistunut yksi raidallinen tilkku peittoa varten, 20g. Hamsterikuun saldo on siis yhteensä  0,538kg ja olen ihan tyytyväinen kulutukseeni. Edellisen postauksen ponchoon käytin sellaista lankaa, jonka olen ostanut joskus kesällä ilman minkäänlaista suunnitelmaa, lanka tuntui vain niin kivalta. Oranssia lankaa taas olen ostanut nyplättävää kaulaliinaa varten, johon sitä ei montaa metriä kulunut. Ruskea lankakin on ostettu vain sen takia, koska oli niin kivan tuntuista. Tulipa tehtyä jotain hyödyllistäkin langoista, jotka ovat vain lojuneet nurkissa ilman selkeää tarkoitusta Hymy