Aivan mielettömän ihana paljastuspaketti saapui tänään SNY:ltä, ette arvaakaan mitä kaikkia ihanuuksia paketista löytyikään!

2091023.jpg

Rakastan villasukkia ja nämä on todella taitavasti tehty! Kaunis pitsikuvio, harmi vain että ei oikein erotu kuvassa. Ihanat ovat ja juuri sopivat!

 

2091025.jpg

Kolme kerää Novitan Rose-mohairia, ehdotettiin omppuhuivia. Kävin vilkaisemassa, että mikä se oikein on ja ihan minun näköiseni, taidanpa toteuttaa kun näyttely- ja joulukiireet helpottavat. Paketissa oli myös ihanat bambuiset 3.0mm sukkapuikot, hassu tossu-avaimenperä ja ihania itsetehtyjä silmukkamerkkejä ja kerrosmerkkejä, osa löytyi suloisen kissarasian sisältä. Mistäs arvasit, että olen heikkona myös peltirasioihin?!

 

2091029.jpg

Taitava kortintekijä tuo SNY, tälläkin kertaa oli ihana! Tykkään myös eestiläisestä suklaasta, sitä on matkalta aina tuotava. Seuraava Tallinnanmatka on muuten vajaan kahden viikon kuluttua :o)

 

2091027.jpg

Lemmikkejä oli muistettu, se lämmitti myös sydäntäni!

 

2091036.jpg

Leevi-herra kiittää!

 

2091034.jpg

Killi-neiti kiittää!

 

2091032.jpg

Priku-herra kiittää!

 

Ja kukas se salainen ystäväni onkaan? Kirsi blogista Makepeace - pistoja ristissä ! Ja sieltäkin löytyy aivan ihastuttava kissaneito, Iiris! Blogi siirtyi heti suosikki-listalleni. Kiitos ihanasta syksystä, pakettisi olivat aivan mahtavia! Uusi tuttavuus olet, toivottavasti pidetään vielä jonkinlaista yhteyttä, vaikka vaihto loppuikin :o)