Jouluaattona tilkkuilukalenterista löytyi kattokruunu nukkekotiin, Tilda-kalenterissa oli ihana lumiukko, suklaata ja kaunis kortti ja siskon kalenterista löytyi vyyhti mustaa lenkkialpakkaa, aivan ihanaa lankaa.

 

 

Tässä kaikki mitä siskon kalenterista tuli. Olimme sopineet etukäteen käytettävän rahasumman ja että 4 luukussa materiaalia nukkekotiin, 4 luukussa itsetehtyä nukkekotiin, 4 luukussa tarvikkeita tilkkuiluun, 4 luukussa tarvikkeita neulomiseen/virkkaamiseen, 4 luukussa tarvikkeita askarteluun ja  4 luukussa jotain yllätystä.

 

 

Tässä kaikki mitä Tilda-kalenterista sain. Säännöt sovimme etukäteen, jotka määrittelivät käytettävän rahasumman, kuinka paljon aitoa Tildaa ja monessako luukussa kankaita, nauhoja, nappeja, leikekuvia, itsetehtyjä, tonttulakki piti löytyä jokaisesta kalenterista ja jouluaaton luukussa hahmo vaatteet yllä.

 

 

Tässä kaikki mitä tilkkuilukalenterista sain. Säännöt olivat aika löysät, sovittiin käytettävä rahasumma ja yllätysten pääpaino tilkkuilussa, ilmoittautumiskaavakkeessa kerroimme myös muista harrastuksista ja niitä sai huomioida myös kalenterin teossa.

 

Kiitos teille kaikille, olitte aivan ihania yllätyksiä keksineet ja itse tehneet, tykkäsin aivan kaikesta minkä sain!