Lomailen tämän viikon ja mikäs sen mukavampi tapa aloittaa loma kuin käydä Tallinnassa! Matka oli tällä kertaa hieman erilainen, järjestäjänä toimi Perttelin Martat ja linja-auto kuljetti meitä ympäri kaupunkia. Lähdimme matkaan sunnuntai-iltana ja yövyimme laivassa. Aamulla kuljettaja vei meidät hotelliin aamiaiselle ja sen jälkeen lähdimme Rocca al mare-ostoskeskukseen. Prisma oli jo auki, joten kiertelimme siellä. Ensin ajattelin, että en sieltä mitään ihmeellistä löydä mutta kyllä sieltäkin pari löytöä tuli tehtyä.... Seuraavaksi suuntasimme sataman lähellä olevaan Super alkoon ja kyllähän sielläkin tuli ostoksia tehtyä. Alkon jälkeen osa halusi Vanhaan kaupunkiin, osa Sadamarketiin ja meidät loput vietiin Karnaluksiin. Lankaahan sieltä tarttui mukaan ja lasihelmiäkin. Ostokset tehtyämme osa meistä lähti takseilla Rotermanni-ostoskeskukseen ja osa Sadamarketiin. Sadamarketista löysin vielä pari juttua...

 

Siiderit ja muut juomat Super alkosta, suklaat, teet ja puinen kissa Prismasta, langat ja helmet Karnaluksista, liukuvärjätty villalanka Sadamarketista, lakupiiput laivalta:

 

Prismasta tein seuraavan löydön, mikä oli kyllä aivan pakko hankkia:

 

Helina Tilkin käsinmaalattu posliini on myös asia, mitä en oikein ole pystynyt vastustamaan. Tällä kertaa löysin niin suloisen kissan, että mukaanhan se lähti: