Kyllä täällä vielä hengissä ollaan, blogin päivitys vaan jäänyt vaikka blogattavaakin olisi. Töissä pitänyt vähän kiirettä, niin kotona ollessa ei ole enää pahemmin jaksanut mitään touhuilla. Eiköhän se tästä, pari kevyttä työviikkoa ja sitten äitienpäivän jälkeen alkaa kolmen viikon kesäloma!

Yksi loman suunnitelmista shoppailun ja rentoutumisen lisäksi on Villa Edelweissin sisustaminen. Huvila on odottanut tapetteja jo ainakin 1,5 vuotta, eiköhän olisi aika saada remonttimiehet töihin! Tässä kuitenkin kuulumisia:

Rouva Mathilde Von Heinberg, tuttavien kesken Mathilde, on vihdoin saanut kampauspöydän tavaroilleen! Makuuhuoneen tekstiileille pitäisi keksiä jotain uutta, inspiraation lähteenä toimii varmaankin matkoilta ostettu sängynvierusmatto. Uusi koti kaipaa myös uusia tekstiilejä, vanhat saavat kuitenkin kelvata siihen asti kunnes remontti on saatettu loppuun.

 

Christoffer Von Heinberg näyttää kovin huolestuneelta! Onko uuden kirjan kustannussopimus vaakalaudalla, vai kenties tärkeä tutkimus jämähtänyt paikoilleen? Hatun tiputtanut ja  taskukellon kähveltänyt huomionkipeä musta kisu tuskin auttaa visaisten ongelmien ratkaisua touhuilullaan...