Tänään tuli paketti SNY:ltä, piristi mukavsti päivää.

1240912741_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paketissa oli todella kauniit villasukat, värikin aivan mainio Nauru(matossa samoja sävyjä, joten hienosti osattu valita väri).

 

1240912837_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mukana oli myös heijastinnauhaa ja ohjeita heijastimien tekoon, hyviä karkkeja, kauniita nappeja kirppikseltä (itsekin viihdyn kirppiksillä kovasti) ja ihana kissakuvin koristeltu kirje. Tykkäsin paketista kovasti, joten KIITOS!

SNY kertoi aloittaneensa viimeisen paketin kasailua ja kyseli vinkkejä. Paketissa on jo valmiina jokin pieni aputarvike ja puuvillaista lankaa kesäneuletta varten. Taidanpa ehdottaa lisää lankaa! Novitan kesälehdessä on kivoja boleroita tehty bambusta tai puuvillasta. Kevätlehdessäkin oli kiva hihatin tehty puuvillaisesta langasta. Värinä voisi ehkä olla vaalea turkoosi tai vaalea petrooli, hivenen erikoinen värivalinta minulle mutta kesällä voisi olla kiva. Tai lämminsävyinen keltainen tai vaalea ruskea.

Olen kova suunnittelemaan tulevia töitä, vaikka nykyisetkin ovat vielä pahasti kesken. Vuoden alussa aloittamani liivi Novitan mohair-langasta on vieläkin kesken, takakappale valmiina. Olen osallistumassa Fufo 2009-tapahtumaan (Fufo-Finishing UnFinished Objects), jonka aikana olisi tarkoitus tehdä keskeneräisiä töitä valmiiksi, aikaa touko-kesäkuu. Samalla saa myös aloittaa uusia töitä, mutta tarkoitus olisi niitä vanhojakin saada valmiiksi.

 

Kiitos vielä kerran SNY:lle, eikä yhtään haittaa vaikka paketit tulevat vasta kuun lopussa, jännitys vain säilyy pidempään Hymy